Wandpanelen

Niet langer moeilijk doen om lat voor lat een houten wand te creeren. Met veel meten, zagen en monteren kun je wel uren zowel niet dagen bezig zijn! Onze FK living houten wandpanelen bieden de gemakkelijke oplossing!

Wij bieden houten wandpanelen met een standaard afmeting van 279x50x1,7 cm aan in verschillende kleuren. Naturel eiken en walnoot zijn direct leverbaar en overige kleuren zoals houtskool en gerookt eiken zijn op aanvraag. Omdat de wandpanelen gemakkelijk naast elkaar te monteren zijn met lijm of schroeven heeft u binnen een handomdraai een prachtige latten muur welke er strak uitziet! Ook als je niet direct handig bent of een ervaren klusser, met de FK Living panelen kan iedereen uit de voeten!

Het product bestaat uit een massieve zwarte duurzame geperste houtvezel plaat met een lattenstructuur van 3,5 cm en groeven van 1,5 cm. Door de massief zwarte plaat heeft de plaat een strakke en sprekende uitstraling.

De houten wandpanelen zijn makkelijk zelf te monteren door middle van hightack kit aan te brengen op de achterkant. Uiteraard kan er ook gebruik worden gemaakt van regelwerk om de panelen vast te schroeven.

De FK living wandpanelen zijn geschikt voor elk interieur en ruimte. Van keuken, woonkamer en slaapkamer tot aan een prachtige kantoorruimte of restaurant! Het product geeft een luxueuze en unieke uitstraling.