Wandpanelen

Niet langer moeilijk doen om lat voor lat een houten wand te creeren. Met veel meten, zagen en monteren kun je wel uren zowel niet dagen bezig zijn! Onze FK living akoestische wandpanelen bieden de gemakkelijke oplossing!

Wij bieden akoestische wandpanelen met een standaard afmeting van 280x60x2,1 cm aan in verschillende kleuren. Naturel eiken, walnoot en zwart zijn direct leverbaar en overige kleuren zijn op aanvraag. Omdat de wandpanelen gemakkelijk naast elkaar te monteren zijn met lijm of schroeven heeft u binnen een handomdraai een prachtige latten muur welke er strak uitziet! Ook als je niet direct handig bent of een ervaren klusser, met de FK Living panelen kan iedereen uit de voeten!

Het product bestaat uit vilt met daarop een lattenstructuur van houtfineer. De vilten achterwand, is zodanig afgewerkt dat er direct met een nieuw paneel verder gewerkt kan worden en de juiste afstand tussen de latten behouden blijft.

De wandpanelen zijn makkelijk zelf te monteren door middel van hightack kit aan te brengen op de achterkant. Uiteraard kan er ook gebruik worden gemaakt van regelwerk om de panelen vast te schroeven. Gebruik je schroeven, dan kun je deze direct door het vilt op het paneel heen schroeven.

De FK living wandpanelen zijn geschikt voor elk interieur en ruimte. Van keuken, woonkamer en slaapkamer tot aan een prachtige kantoorruimte of restaurant! Het product geeft een luxueuze en unieke uitstraling en biedt daarnaast een akoestische werking.