Designtip om je lange woonkamer op te breken

designtip walnoten wanpanelen

We kennen het allemaal. Een stijlvol ingerichte woonkamer en een prachtige vloer die doorloopt naar je strakke open keuken. Een grote ruimte met een lange witte muur. Dat zou toch rust moeten geven? We horen vaak anders; men mist een eyecatcher, een designvol item om de muur en de ruimte op te breken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. 

Vaak kiest men voor een grote kast, een eettafel of een lang dressoir. Erg lastig kiezen; past het bij het interieur? Heb ik er genoeg ruimte voor? Is het gewenste resultaat daadwerkelijk bereikt?

Walnoten wandpanelen 

Een nieuwe slimme stylingtip, welke geheel past in de laatste trend, is om houten wandpanelen met een lattenstructuur toe te passen. Dit is een kant-en-klaar product welke gemakkelijk te monteren is en een enorm gave uitstraling geeft!

We hebben deze panelen toegepast in een woning met een open keuken en een gietvloer. Op de lange muur van ca. 12 meter hing nog niks. Dit zorgde er zelfs voor dat het lichtelijk galmde in de woning. Men heeft er voor gekozen om de walnoten panelen - in totaal 2,0 meter breed - ongeveer in het midden van de ruimte te monteren, waar ook de eettafel staat. Vervolgens is dit afgewerkt met een grote zwarte spiegel van 1,20 meter. PRACHTIG RESULTAAT met een warme uitstraling. 

Walnoten wandpaneel - designtip blog

Walnoten wandpaneel - designtip blog 2Walnoten wandpaneel - designtip blog 3

 Ouder bericht Nieuwer bericht