Blogs

Creëer je eigen cinewall met een magicsche touch!

Altijd al gedroomd van een luxueuze cinewall waar alle elementen prachtig in uitkomen? Deze magische cinewall creëer je met de wandpanelen van FK living. Kies voor de kleur walnoot voor een warme uitstraling. Prachtig in combinatie met zwarte elementen zoals wandlampjes, tv meubel en een visgraten vloer.   

Meer lezen →


Lambrisering bekleden met wandpanelen

Onder het raam een lange witte lambrisering? Maak er een eye-catcher van en geef de kamer meer body door het gebruik van de FK living wandpanelen! Deze jongenskamer is extra stoer door de zwarte wandpanelen en bovendien stootbestendig tijdens het spelen!   

Meer lezen →


Stoer zwart!

Je eerste reactie is misschien; een zwarte muur is dat niet te heftig?!In veel gevallen brengt zwart juist rust in de ruimte. Het zorgt voor een groot contrast met wit en kan zowel in een modern als klassiek interieur gebruikt worden. Zwart is een tijdloze basiskleur en is toe te passen in verschillende ruimtes van het huis zoals; woonkamers, keukens, slaapkamers en werkkamers. Zwart straalt een chique en luxe sfeer uit.  De FK living zwarte wandpanelen bestaan uit een basis van zwart filt en een zwart eiken lattenstructuur.   

Meer lezen →


Stijlvolle Zwarte Akoestische Panelen: Verfraai je gang en werk die Meterkastdeur Weg

Stijlvolle Zwarte Akoestische Panelen: Verfraai je gang en werk die Meterkastdeur Weg

Je gang is het eerste dat gasten zien wanneer ze je huis binnenkomen, en het is belangrijk dat deze ruimte een goede eerste indruk maakt. Maar wat als je gang niet zo uitnodigend is als je zou willen?

Meer lezen →


Entree met het WOW effect; Nooit meer vieze muren!

designtip

Entree met het WOW effect; Nooit meer vieze muren!

De gang.. De eerste indruk die je meekrijgt bij binnenkomst. Maar die muren! Wat worden ze snel vies. Misschien heb je deze al wel drie keer opnieuw geschilderd. Herkenbaar? De visite komt binnen, handen tegen de wand om schoenen uit te trekken, nog even de jas langs de muur. Of de kinderen die tegelijkertijd de hal binnen rennen en zich langs de muren wringen. De akoestische wandpanelen van FK living bieden de oplossing! Niet alleen praktisch gezien zijn ze kras- en vuilbestendig, ze creëren ook nog eens het WOW-effect bij binnenkomst!

Meer lezen →